keskiviikko 20. elokuuta 2014

Töölö, täällä ollaan!

Elisa ja Saara viihtyvät Linnankoskenkadulla
Kesäloman jälkeen sitä palaa aina vähän uteliaana takaisin toimistolle. Minkä näköiseksi se työpöytä oikein jäikään, mitä kaikkea loman aikana on toimistolla tapahtunut? Tällä kertaa lomaltapaluu olikin harvinaisen jännittävä, minulla ei ollut aavistustakaan miltä työpöytäni, tai oikeastaan koko toimistomme näyttää.

Lähdin lomalle Alppilasta ja palasin töihin Töölöön, kun Meditan Helsingin toimisto oli muuttanut heinäkuun hiljaisuudessa osoitteeseen Linnankoskenkatu 4. Takaisin sorvin äärelle orientoituminen on sujunut mukavasti, kun näpyttelyn ja ruudun tapittelun taukojumppana on pistänyt uuden toimiston paikkoja pikkuhiljaa kuntoon.

Pöytälevyt kondikseen...
... ja teippaukset paikoilleen.
Muutto uuteen ympäristöön inspiroi mukavasti, niin kuin uudet työprojektitkin tekevät. Tästä muuttoprojektista riittää virtaa pitkälle syksyn harmauteenkin, joka toivottavasti ei ala vielä pitkään aikaan, vaikka tämä viikko vähän synkeä on kelien puolesta ollutkin.

Työpöydätkin ovat jo ojennuksessa.


Töölö on hyvä uusi koti Meditan Helsingin toimistolle. Täällä on keskellä kaupunkia, kuitenkin rauhaisalla ja kodikkaalla tavalla. Siirtyminen neljännestä kerroksesta kivijalkaan on tuntunut konkreettisesti siltä, että on lähempänä ihmisiä. Postimies tulee iloisesti hymyillen sisään ja ojentaa lehden suoraan käteen, naapurin täti tarjoaa ostoskassistaan jäätelön, kun hänet auttaa kantamusten kanssa viereiseen rappuun sisään.

Älkää tekään kulkeko ohi, jos täällä päin satutte liikkumaan. Poiketkaa rohkeasti sisään, niin laitetaan kahvit porisemaan.


Saara Salaja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti